Workshop ”Konsortiekatalys” 12 juni, KTH Campus, Stockholm

Publicerat: 6 mars, 2018

När: Tisdagen den 12 juni kl 10.00-15.00 (registrering 9.30-10.00)
Plats: KTH Campus, Lindstedtsvägen 5, Stockholm

Den 2 april öppnar utlysningen ”Samverkansprojekt för kommersiella grafentillämpningar – hösten 2018”. Mer information kommer att finnas här>>.

Som ett extra stöd för att ta fram projektförslag och aktörsgrupper inom styrkeområdena Elektronik, Ytbeläggningar, Bioteknik och/eller Energitillämpningar, arrangerar vi en öppen och frivillig workshop. Här finns det möjlighet att bygga konsortier och diskutera projektinitiativ som eventuellt resulterar i en ansökan.

Workshoppen avser framförallt Demonstratorprojekt, men även aktörer som vill samarbeta i andra projektformer inom områdena Elektronik, Ytbeläggningar, Bioteknik och/eller Energitillämpningar är välkomna att delta.

Deltagande är öppet för alla som vill delta i processen och i en eventuellt framtida ansökan, även om man inte har skickat in något projektinitiativ. Deltagarna kommer i förväg att få information om de inkomna projektinitiativen. Denna information ges även ut till intresserade som inte deltar i workshoppen, för att kunna kontakta aktörerna i initiativen. Det går att få ta del av projektinitiativ och resulterande konsortier från workshoppen fram till utlysningens stängning den 5 september, genom att kontakta info@siografen.se.

Anmäl dig och skicka ditt projektinitiativ enligt särskild mall med e-post till: info@siografen.se senast den 7 juni. Ladda ner mallen här>>.

Anmälan

Förnamn*

Efternamn*

Epost *

Mobiltelefon*

Organisation*

Matallergier*

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter inkluderas i deltagarlistan som delas ut till workshoppens deltagare
"Ja""Nej"

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter lagras i SIO Grafens databas för inbjudan till liknande events, nyhetsbrev med mera i enlighet med personuppgiftslagen. (Du kan när som helst avprenumerera från utskick/deltagande i databasen genom att maila till info@siografen.se).
"Ja""Nej"

Sponsorpartner
Jag är sponsorpartnerJag är inte sponsorpartnerJag vill bli sponsorpartner

Typ: Workshop

Datum: 12 juni 2018

Sista anmälan: 7 juni 2018