Workshop för att bygga konsortier och projektförslag

Öppen workshop för att bygga konsortier och ta fram projektförslag

När: 17 januari 2018 kl 10.00-15.00 (kostnadsfritt, lunch ingår)
Var:
Chalmers Teknikpark, Teknikparkens Konferenscenter, Sven Hultins gata 9, Göteborg. Konferensrum: Apollon.

Workshoppen avser framförallt Demonstratorprojekt, men även aktörer som vill samarbeta i andra projektformer inom områdena Ytbeläggning, Elektronik och Energi är välkomna att delta. Läs mer om pågående utlysning ”Samverkansprojekt för kommersiella tillämpningar med grafen – våren 2018″. Utlysningen stänger den 13 mars kl. 14:00.

På workshoppen finns det möjlighet att bygga konsortier och diskutera projektinitiativ som eventuellt resulterar i en ansökan. Deltagande är öppet för alla som vill delta i processen och i en eventuellt framtida ansökan, även om man inte har skickat in något projektinitiativ. Deltagarna kommer i förväg att få information om de inkomna projektinitiativen. Denna information ges även ut till intresserade som inte deltar i workshoppen, för att kunna kontakta aktörerna i initiativen. Det är möjligt att ta del av projektinitiativ och resulterande konsortier från workshopstillfället fram till utlysningens stängningsdatum, genom kontakt med info@siografen.se.

Det är möjligt för alla förslag som vill utvecklas till projektansökningar att fylla i vår mall och skicka in ett projektinitiativ i förväg. Ladda ner mallen här >> . Skicka in förslaget till info@siografen.se senast den 15 januari.

Se utlysningen här >>

Anmäl dig här:

  Förnamn*

  Efternamn*

  Epost *

  Mobiltelefon*

  Organisation*

  Matallergier*

  Jag godkänner att mina kontaktuppgifter inkluderas i deltagarlistan som delas ut till workshoppens deltagare

  "Ja""Nej"

  Jag godkänner att mina kontaktuppgifter lagras i SIO Grafens databas för inbjudan till liknande events, nyhetsbrev med mera i enlighet med personuppgiftslagen. (Du kan när som helst avprenumerera från utskick/deltagande i databasen genom att maila till info@siografen.se).
  "Ja""Nej"

  Sponsorpartner (frivilligt)

  Jag är sponsorpartnerJag vill bli sponsorpartner

  Typ: Workshop

  Datum: 17 januari 2018

  Sista anmälan: 15 januari 2018