SIO Grafen öppnar ny utlysning i november

Publicerat: 10 oktober, 2019

Har du identifierat ett behov hos ditt företag och har en idé om hur behovet kan mötas med materialutveckling av grafen? Är idén dessutom kopplad till något av SIO Grafens sex styrkeområden bioteknik, elektronik, energi, komposit, tillverkning eller ytbeläggning?

I det här erbjudandet finansierar vi samverkansprojekt kring kommersiella tillämpningar med grafen och andra tvådimensionella material.

Vi söker efter behovsdrivna projekt där grafen eller andra tvådimensionella material förbättrar materialegenskaper eller funktioner. Alla projekt skall utföras av aktörerna i samverkan. Tre projekttyper finns med i utlysningen: Genomförbarhetsstudier, forsknings- och innovationsprojekt (FoI) och demonstratorprojekt.

Preliminär information finns på Vinnovas hemsida >>

När går det att söka?
Utlysningen är planerad att öppna i november 2019. Så snart utlysningen öppnat kommer informationen att kompletteras med utlysningstext och en mall för projektplan.

Fler frågor?
Hör gärna av dig till någon av våra kontaktpersoner för utlysningen. Du hittar deras kontaktuppgifter på Vinnovas hemsida.