Workshop för att bygga konsortier och projektförslag

Publicerat: 31 oktober, 2017

Öppen workshop för att bygga konsortier och ta fram projektförslag

När: 17 januari 2018 kl 10.00-15.00 (kostnadsfritt, lunch ingår)
Var:
Chalmers Teknikpark, Teknikparkens Konferenscenter, Sven Hultins gata 9, Göteborg.
Konferensrum: Poseidon.

Workshoppen avser framförallt Demonstratorprojekt, men även aktörer som vill samarbeta i andra projektformer inom områdena Ytbeläggning, Elektronik och Energitillämpningar är välkomna att delta.

Här finns det möjlighet att bygga konsortier och diskutera projektinitiativ som eventuellt resulterar i en ansökan. Deltagande är öppet för alla som vill delta i processen och i en eventuellt framtida ansökan, även om man inte har skickat in något projektinitiativ. Deltagarna kommer i förväg att få information om de inkomna projektinitiativen. Denna information ges även ut till intresserade som inte deltar i workshoppen, för att kunna kontakta aktörerna i initiativen. Det är möjligt att ta del av projektinitiativ och resulterande konsortier från workshopstillfället fram till utlysningens stängningsdatum, genom kontakt med info@siografen.se.

Det möjligt för alla förslag som vill utvecklas till projektansökningar att  i förväg skicka in ett projektinitiativ enligt särskild mall som kan laddas ner här >> till info@siografen.se senast den 15 januari 2018.

Se utlysningen här >>

Anmäl dig här:

Förnamn*

Efternamn*

Epost *

Mobiltelefon*

Organisation*

Matallergier*

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter inkluderas i deltagarlistan som delas ut till workshoppens deltagare
"Ja""Nej"

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter lagras i SIO Grafens databas för inbjudan till liknande events, nyhetsbrev med mera i enlighet med personuppgiftslagen. (Du kan när som helst avprenumerera från utskick/deltagande i databasen genom att maila till info@siografen.se).
"Ja""Nej"

Sponsorpartner (frivilligt)
Jag är sponsorpartnerJag vill bli sponsorpartner

Typ: Workshop

Datum: 17 januari 2018

Sista anmälan: 15 januari 2018